Засоби індивідуального захисту роздали сьогодні активісти ГО «Пенсіонери та ветерани Краматорська» у рамках акції «МИ ПОРУЧ». Благодійний захід боротьби з #COVID19, ініційований народним депутатом України Maxim Efimov, об’єднав міську владу, громадські організації, військових та меценатів https://goo.su/clSH .
У Шабельківці пенсіонери могли отримати захисні маски у пунктах видачі біля старостату та магазину «Продукти». Також маски передали у Софіївку та Степове. «Ті пенсіонери, які не змогли сьогодні прийти, зможуть отримати маски у Шабельківському старостаті у голови ради ветеранів Валентини Сергіївни Логвиненко», — зазначив керівник ГО «Пенсіонери та ветерани Краматорська», депутат Краматорської міської ради Віктор Руденко.
Благодійна акція «МИ ПОРУЧ» триватиме у Краматорську вподовж лютого. За цей період планується передати понад 300 тисяч засобів захисту школам, лікарням, терцентрам, військовим шпиталям, а також вразливим категоріям громадян. Звертаємося до меценатів – станьте частиною команди благодійників. Свої пропозиції ви можете надати за номером 0800 210 700. Тільки спільними зусиллями ми зможемо зупинити пандемію!
#НКєднає