Вітаємо вас, дорогі друзі!

Краматорську виповнюється 156 років! Місто стійких, працьовитих і мужніх людей. Рідний дім для кожного краматорця, чиє серце назавжди з ним. 

На жаль, третій рік поспіль ми не маємо змоги зібратися разом у цей святковий день. І сьогодні для усіх мешканців і гостей нашого міста ми радо презентуємо збірку дитячих малюнків «Краматорськ очима дітей: щасливе місто майбутнього». Буклет складається з чотирьох розділів: «Рідний наш Краматорськ», «Моя Україна у надійних і сильних руках», «Наш Краматорськ після Перемоги» та «Моя мрія». 

Юні краматорці брали участь у конкурсах малюнків уже під час повномасштабного вторгнення росії. Багато з них зараз проживають в інших містах України та закордоном, а хтось залишається вдома разом із батьками. І тим ціннішою є кожна дитяча робота. Бо через творчість діти мають змогу проявити себе: помріяти, порадіти, посумувати, висловити слова подяки та любові рідним і дорогим людям. Важливість таких заходів полягає у єднанні мешканців у цей складний час, підтримка один одного, спілкування та можливість знаходити позитивні емоції під час війни. 

Для кожного, хто хоч раз побував у Краматорську цей буклет стане цікавим. Адже це розповідь про місто без слів. Яскраві, натхненні, сповнені надій творчі роботи юних краматорців подарують вам гарний настрій. Тож пропонуємо вам зібратися у родинному колі та зробити уявну прогулянку вулицями міста та подивитися на рідні місця. 

Бажаємо усім безліч приємних хвилин від перегляду збірки!

Усі автори робіт безкоштовно отримають буклет «Краматорськ очима дітей: щасливе місто майбутнього.» Для цього вам потрібно звернутися у приватні повідомлення сторінки Агенція розвитку та інновацій «Наш Краматорськ» у фейсбук https://www.facebook.com/innovation.kramatorsk та вказати адресу для доставки замовлення. Відправлення збірки можливе лише по Україні. 

#НКєднає